Nyheter

Kampanjerbjudande på kakellister

Passa på att beställa Olive Sveriges kakellister till ett fantastiskt pris

Vi avslutar 2020 med ett kampanjerbjudande med 30% rabatt på våra mest sålda kakellister. Erbjudandet gäller hela paket av listerna Proangle, Protrim och Proangle Q i ytan anodiserad silver aluminium. Listerna är 2,7 lpm och finns i höjder mellan 2-30 mm beroende på modell. Det går utmärkt att köpa flera paket, så passa på att beställa kakellister i flera olika modeller och storlekar.

Proangle är en otroligt flexibel och användbar L-list som fungerar som bland annat skarvlist, hörnlist, trappnoslist och kantlist runt tex. speglar. Höjd 2-30 mm.

Protrim är en stilren och elegant halvrund list som rundar av avslut och hörn. Listen fungerar utmärkt som bland annat hörnlist, trappnoslist och kantlist. Höjd 3-15 mm.

Proangle Q är en snygg och robust kvartslist som på ett ett elegant sätt täcker skarvar och avslut. Listen fungerar utmärkt som bland annat skarvlist, hörnlist, trappnoslist och kantlist. Höjd 4,5-12,5 mm.

För att ta del av erbjudandet skicka din förfrågan till info@olivesverige.se och ange rabattkoden OliveSverige.

Erbjudandet gäller året ut på hela paket innehållande 20 st lister.

Dekorlist i mässing

Nu finns dekorlister även i mässing

Nyhet hos Olive Sverige är en dekorlist i mässing. Listen finns i modellen Prolistel P i de skinande ytorna polerad och kromad, eller i den mer rustika ytan antik. En dekorlist i mässing hjälper till att höja känslan i rummet genom att markera och utsmycka väggar och andra ytor. Listen finns i måtten 25x7 mm.

Antik mässing

Mässingslister med en ny antik finish

Nyhet hos Olive Sverige är mässingslister som har bearbetats för att få fram en antik yta. Den antika ytan ger en rustik och åldrad estetisk effekt som passar perfekt som dekor för raffinerade platser. Lister med antik yta finns i modellerna Proangle Q, Proangle, Protrim, Proangle F, Procanal, Prostyle och Projoint T.

Mässingslisten är tålig mot såväl kemiska substanser som mekaniska påfrestningar, den är även bakteriedödande och kan med stor fördel användas i miljöer där den bakteriella smittorisken är hög.

Kampanjerbjudande Proleveling System

Passa på att prova Olive Sveriges smarta system för kakel- och klinker fixering till ett rabatterat pris och helt fraktfritt!

Under november månad har vi ett kampanjerbjudande där du kan köpa en komplett uppsättning av Olive Sveriges Proleveling System med 25% rabatt. Självklart bjuder vi även på frakten!

Proleveling System är en smart och mycket enkel lösning för att justera både fogdjup och fogbredd på ett effektivt och tidssparande sätt. Systemet fungerar för plattor inom ett spann på 3 till 40 mm och är lätt att använda.

För att ta del av erbjudandet skicka din förfrågan till info@olivesverige.se och ange rabattkoden OliveSverige

Erbjudandet gäller till och med 30 november 2019 på ett paket av Proleveling System innehållande 100 st nivårattar och upp till 300 st utjämningsplattor.

Beställer du dessutom igen inom tre månader så får du 20% rabatt på hela ditt nästa köp av Proleveling System!

Det allra nyaste inom profillist-design

När design har betydelse

Även de små detaljerna behövs för att framhäva en snygg design. Se videon nedan för att upptäcka det allra senaste inom profillist-design.

Olive Sverige på Facebook och LinkedIn

Nu finns Olive Sverige på Facebook och LinkedIn!

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn för att hålla dig uppdaterad och ta del av tips och annan matnyttig information om Olive Sverige och profillister i allmänhet.

Nyheter i Trend Color Stone

Trend Color Stone finns nu som sockellist och i två nya färger

Olive Sverige expanderar serien Trend Color Stone som nu även inkluderar två modeller av sockellist i färgerna svart och vit. Listerna finns i modellerna Metal Line 90 och Metal Line 89 i höjden 60 respektive 40 mm. Matchande detaljer i form av avslut, skarvbitar, ytter- och innerhörn finns för en komplett och stilren montering.

Hörnlisterna Proangle Q och Proangle finns även de i färgerna svart och vit. Vi erbjuder nu även dessa lister i den mindre storleken 8 mm komplett med matchande avslut, ytter- och innerhörn.

Hörnlister med LED

Stämningsfullt ljus för hörn och sockel

Olive Sverige kan nu erbjuda LED-lister speciellt tillverkade för hörn. LED-listerna finns för innerhörn, Prolist LED, så väl som ytterhörn, Proangle Q LED, och sprider ett stämningsfullt ljus. Tillskillnad från de vanliga LED-listerna så riktas ljuset från dessa direkt ut från hörnet vilket skapar en ny dimension i miljön. Vi har även en LED-nyhet bland socklarna i form av Metal Line 87 - 88 LED som med sin unika design sprider en strimma ljus längs väggen.

Proangle Q LED fungerar utmärkt för att markera hörn och på så sätt öka säkerheten i så väl offentliga som privata miljöer. Listen finns med PVC-hölje i färgerna vit, grå, gul och röd.

Monteringen är lika snabb och enkel som alla våra lister!

Cercaie mässan

Olive Sverige är på plats i Italien på Cercaie mässan under 24-28 September.

Den 24-28/9 kommer ni att ha möjlighet att träffa Olive Sverige i Italien på Cercaie mässan hos våra leverantörer Profilpas / Progress Profiles

Metal Line 90 Silent

Sockellist med ljuddämpande effekt

Metal Line 90 Silent är en ny och innovativ sockellist som utöver skydd och dekoration även bidrar till akustiken i rummet. Genom att absorbera ljud som färdas längs golvet så motverkar listen ytterligare spridning av ljudet. Listen är utrustad med en geléliknande bas som fångar upp ljud upp till 6 dB A.
Den ljudabsorberande effekten har testats av ingenjörer på Ferrara University i Italien.

Metal Line 90 Silent passar ypperligt i framför allt offentliga miljöer där ljudnivån vanligtvis är hög. Listen finns i modellen Metal Line 90 i aluminium och rostfritt stål med höjden 40-100 mm, annan höjd går att få på begäran. Monteringen är lika snabb och enkel som den vanliga sockellisten och det estetiska resultatet är detsamma.

Iceberg Collection

Stämmningsfullt ljus för säkerhet och dekoration

Iceberg Collection är en helt ny och unik ljuskälla som bidrar till säkerhet på mörka platser såväl som dekoration. Iceberg listen markerar väggen med en bred vertikal stråle av ljus som smidigt och diskret lyser upp rummet så du kan se utan att behöva tända lampor.

Vid platser som ofta besöks i mörker kan denna list vara ett effektivt tillskott till säkerheten genom att lysa upp vägen till utgångar eller liknande.

Iceberg listen kan även användas för att belysa tavlor eller andra detaljer på väggen utan att distrahera. Designen på listen gör den praktiskt taget osynlig utöver det ljus den avger.

Ljuskällan kan kopplas till dimmer, skymmningsrelä eller tidrelä.
Silver anodiserad aluminium. Höjd: 7 cm

Antibakteriella kakellister

Antibakteriella kakellister för miljöer med höga hygien krav

Olive Sverige kan nu erbjuda ett helt nytt sortiment av antibakteriella aluminiumlister. Listerna är testade och godkända i det internationella testet JIS Z 2801: 2000 som kräver en reducering av den bakteriella förekomsten med 97% (99% för de farligaste bakterierna). Den målade ytan innehåller silverjoner som effektivt minskar spridningen av bakterier. Listen möter de höga hygienkraven som finns inom mat- och hälsoindustrin.

De antibakteriella kakellisterna finns i modellerna Proangle, Proangle Q, Portrim och Proround.